Print
 
Se detaljeret kontaktoplysninger
Til forsiden
Navigation:  Daghøjskole  »  Aktiviteter og tilbud

Aktiviteter og tilbud

Aktivitetstilbuddene på daghøjskolen ligger inden for følgende områder: Kultur, Kost, Krop og Kreativitet. På Daghøjskolens hjemmeside kan du se, hvilke hold og aktiviteter der tilbydes netop nu.
 
Daghøjskolen tilbyder også:
 
  • Udflugter og ekskursioner til udstillinger, museer m.m.
  • Ind- og Udlandsrejser arrangeret af Daghøjskolen
  • Foredrag og debatmøder
  • Fester til jul og ved skoleårets afslutning

Sommeraktiviteter
I juni, juli og august er der ingen hold. Men der er tradition for, at skolens elever, brugere og lærere selv arrangerer aktiviteter såsom udflugter, underholdning, motion og meget andet.
 
Morgensamling
Mandag - fredag kl. 09.30-09.45.
Dagen begynder i Daghøjskolens foredragssal med en morgensang. Den ansvarlige for morgensamlingen gennemgår dagens og ugens tilbud af ikke-programsatte aktiviteter på Daghøjskolen.
 
Husmøde
Den 1. onsdag i hver måned kl. 14.30-16.30
Husmødet er for alle Daghøjskolens elever og brugere. Deltagerne på husmødet kan gøre deres indflydelse gældende på mange og væsentlige områder, eksempelvis skemaplanlægning samt planlægning af ferierejser, udflugter og fester. Højskolerådet og ledelsen informerer om aktuelle ting på skolen, og repræsentanter fra de forskellige råd og udvalg giver en kort orientering.
 
Højskolerådet
På Daghøjskolen lægger vi meget  vægt på, at eleverne og brugerne selv er med til at bestemme, hvad der skal på skemaet. Vi har derfor vort eget Højskoleråd, der blandt andet er med til at planlægge skolens aktiviteter. Daghøjskolens medlemmer vælger selv fra egne rækker medlemmerne af Højskolerådet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peder Lykkes Vej 63-65

2300 Kbh. S

 

Tlf.: 32 34 43 87

Peder Lykke Centret  •  Peder Lykkes Vej 63-65  •  2300 København S • Tlf.: 32 34 43 87