Print
 
Se detaljeret kontaktoplysninger
Til forsiden
Navigation:  Køkken og café

Køkken og café

Peder Lykke Centret har sit eget produktionskøkken, der er ansvarlig for mad og måltider til plejehjemmets beboere. På Peder Lykke Centret producerer vi maden inden for rammerne af Københavns Kommunes mad- og måltidspolitik for ældre borgere 'Appetit på livet', som du kan læse mere om her:
 
 
Du kan læse mere om Peder Lykke Centrets egen mad- og måltidspolitik her:
 
 
Derudover står køkkenet for den daglige drift af café Peder Lykke, der har omkring 60-80 besøgende på hverdage og omkring 40 besøgende i weekenden.
 
Produktionskøkkenet er også ansvarlig for maden til de forskellige fester og fejringer af mærkedage og højtider på Peder Lykke Centret, eksempelvis forårsfesterne, husets fødselsdag, julefrokost, Sankt Hans Aften samt de mange Grill-aftener i vores have, der finder sted henover sommeren.
 
Der er 12 faste medarbejdere i køkkenet fordelt på følgende områderne: ernæringsassistenter, økonomaer, køkkenmedhjælpere, en kok, en ernærings- og husholdningsøkonom og en professionsbachelor i ernæring. Peder Lykke Centrets produktionskøkken er praktikplads for ernæringsassistentelever. Derudover har vi også mange studerende fra Sundhed og Ernæring på Metropol, der blandt andet skriver deres Bachelorprojekt hos os.
 
Kontakt
Køkkenleder Camilla Bonde Holmegaard Hansen
Tlf.: +45 32344338
 
 
 
 
 
 

Peder Lykkes Vej 63-65

2300 Kbh. S

 

Tlf.: 32 34 43 87

Peder Lykke Centret  •  Peder Lykkes Vej 63-65  •  2300 København S • Tlf.: 32 34 43 87