Print
 
Se detaljeret kontaktoplysninger
Til forsiden
Navigation:  Køkken og café  »  Café Peder Lykke

Café Peder Lykke

Café Peder Lykke er et cafétilbud til alle med tilknytning til Peder Lykke Centret. Her er plejehjemmets beboere og pårørende, Aktivitetscentrets og Daghøjskolens medlemmer samt medarbejdere på Peder Lykke Centret velkomne. Caféen er også et spisetilbud til visiterede borgere i Københavns kommune.
 
Caféen tilbyder
Caféen har et udvalg af forskellige retter og menuer. Månedens menuplan for varme retter kan hentes i caféen eller læses i vores interne PLC Avis.
 
I hverdagene sælger caféen:
En varm ret og en lun ret, en sød biret/dessert, sandwich, salater med forskelligt fyld, råkost, kolde anretninger, smørrebrød, frisk frugt, hjemmebagt kage, hjemmelavet is i sommermånederne samt kaffe, te, sodavand, øl, rød- og hvidvin samt snaps.
 
I weekenden sælger caféen:
En varm hovedret, en sød biret/dessert, smørrebrød, ostemadder, frisk frugt, hjemmelavet is i sommermånederne, kaffe, te, sodavand, øl, rød- og hvidvin samt snaps.
 
Grill-arrangementer
Fra starten af juni til midten af august afholdes grill-arrangementer med stor grill-buffet i Peder Lykke Centrets have. Datoerne for grill-arrangementerne kan findes i caféen og i PLC-avisen.
 
Et spisetilbud for visiterede borgere 
Københavns Kommune har en række tilbud til borgere, der bor i egen bolig og har brug for støtte omkring måltider. Hvis du har behov for støtte i forbindelse med mad og måltider, skal du henvende dig til dit lokalområdekontor, der sammen med dig vurderer, hvilke tilbud du kan få. Du kan kontakte din lokale visitation på tlf.: +45 33663366
 
Læs mere om spisetilbuddet her: Pjece om Spisetilbud 2013

Åbningstider               
Hverdage kl. 10:30-13:30 (der serveres varmt mad mellem 11.00-13.30)
Lørdag & søndag samt helligdage kl. 11:00-13:00 (der serveres varmt mad mellem 11.00 og 13.00)

Peder Lykkes Vej 63-65

2300 Kbh. S

 

Tlf.: 32 34 43 87

Peder Lykke Centret  •  Peder Lykkes Vej 63-65  •  2300 København S • Tlf.: 32 34 43 87