Print
 
Se detaljeret kontaktoplysninger
Til forsiden
Navigation:  Peder Lykke Centret

Peder Lykke Centret - en helhed med mange dele

Peder Lykke Centret er et samlingspunkt for det gode seniorliv og mødested for ældre medborgere i lokalområdet. De mange forskellige faciliteter er alle med til at gøre Peder Lykke Centret til en stor helhed, hvor det er muligt for beboerne på plejehjemmet og de borgere, der har deres daglige gang på centret, at leve livet fuldt og helt med mange af dagligdagens fornødenheder samlet under et tag.

 

Plejehjemmet på Peder Lykke Centret består af 6 afdelinger med 152 beboere i alt.

 

Aktivitetscenteret er et tilbud til lokalområdets hjemmeboende borgere over 65 år. Som medlem har man mulighed for at deltage i aktivitetscentrets mange forskellige tilbud og arrangementer.

 

Daghøjskolen er et tilbud til førtidspensionister, folkepensionister samt efterlønsmodtagere i Københavns Kommune. Daghøjskolens aktivitetstilbud er både alsidige, aktuelle og har et højt fagligt niveau.

 

Produktionskøkkenet står for den daglige mad til plejehjemmets beboere. Peder Lykke Centret har også sin egen café Peder Lykke, som både beboere, pårørende, medlemmer, medarbejdere og borgere fra lokalområdet kan benytte.


I midten af Peder Lykke Centret ligger vores fantastiske have, der i hele sommerhalvåret danner rammen for hyggeligt samvær, grillaftener og fester. Vi har også en urtehave 'det grønne apotek', der i øjeblikket bliver dyrket af både plejehjemmets beboere, Aktivitetescentrets medlemmer og en netværksgruppe af kvinder fra Urbanplanen.  

 

Derudover er der på Peder Lykke Centret også konsulentlæger/praktiserende læger, voksentandpleje, fodterapeuter med egen klinik, frisørsalon og et minimarked med forskellige dagligvarer. Endeligt findes der også en genbrugsbutik 'Genbrugsen', hvis overskud blandt andet går til aktiviteter på tværs af Peder Lykke Centret.


Peder Lykkes Vej 63-65

2300 Kbh. S

 

Tlf.: 32 34 43 87

Peder Lykke Centret  •  Peder Lykkes Vej 63-65  •  2300 København S • Tlf.: 32 34 43 87