Produktionskøkkenet arbejder målrettet på hele tiden at højne den kulinariske kvalitet af maden, hvorfor vi bruger friske og sæsonbestemte råvarer samt gennemtænker produktionen fra start til slut. Det betyder, at køkkenet løbende overvejer og omtænker sine opskrifter for at kunne udvikle den rette smag, og dels omtænker køkkenets arbejdsgange for at kunne finde tid og penge til at producere maden.
Mangfoldighed i måltiderne
Maden på Peder Lykke Centret er primært bygget op omkring den danske og nordiske madkultur og tradition. I takt med at vi bliver flere og flere med forskellige nationaliteter, er vi i dag begyndt at implementere menuer og fødevarer fra hele verden i de daglige måltider. På Peder Lykke Centret kan du derfor både få serveret spaghetti bolognese, laksefrikadeller, bøf bourguignon, daal og flæskesteg.
I produktionskøkkenet er der repræsentanter fra mange lande verden over, eksempelvis Iran, Tyrkiet, Kina, Danmark og Italien. Det betyder, at vi i køkkenet har et bredt kendskab til, hvordan maden er sammensat og faktisk smager i de respektive lande - en viden, vi flittigt gør brug af i vores madproduktion på Peder Lykke Centret.