​Mangfoldighed i fokus til den årlige medarbejderdag

I fredags, d. 25. januar, blev det endelig medarbejderne på Peder Lykke centrets tur til at holde julefrokost. Aftenen stod på ”verdensbuffeter” med mad Vietnam, Marokko og Danmark samt underholdning. Inden medarbejderne kunne slå sig løs, var der dog en seriøs dag, med et spændende program, vi skulle igennem. Julefrokosten lå nemlig samme dag som vores årlige medarbejderdag, vi kalder den Employer Branding Dagen.


Stiller skarpt på mangfoldighed

Hvert år har dagen et nyt tema, som medarbejderne skal stille skarpt på. Sidste år var temaet voldsforebyggelse, og i år var det mangfoldighed.


Til at hjælpe med at sætte tanker og dialog i gang, var der et fyldt program med oplæg fra aktuelle meningsdannere, og tre workshops med Lisa Duus, Niels Krøjgaard og Naveed Baig. Alle medarbejderne var igennem alle tre workshops, hvor der blev sat fokus på mangfoldighed i sundhedsvæsenet, aflæsning af følelser samt religion og sorg.

Vi er sikre på, at alle workshop- og oplægsholdere gav alle os medarbejdere nye perspektiver med hjem, som vi kan tage med os i vores daglige arbejde.


Vi afholder en medarbejderdag hvert år, fordi det giver vores arbejde et fagligt løft, der både gavner medarbejdere, beboere og brugere samt styrker fællesskabet på tværs af fagligheder. Effekten af en sådan dag styrkes yderligere med en efterfølgende julefrokost, hvor der er god mulighed for at diskutere det lærte med en kollega og få en sludder med en kollega du ellers ikke møder så tit.

Peder Lykke Centret​

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@kk.dk

​​Fax: 32344386​