​Når træning bliver en del af arbejdet

Får du trænet nok i hverdagen? Det er vi nok mange der ikke gør. Men de her medarbejdere er nogle af dem træner aller mest i arbejdstiden på Peder Lykke Centret, i hvert fald i januar måned.


Hver måned kåres den afdeling og den medarbejder, der har trænet mest. Heldigvis bliver der trænet rigtig meget her på stedet, så vinderne må oftest findes på lodtrækning. For træningen i januar måned blev det derfor Birkegangen og Tina, som er produktionsansvarlig i køkkenet, der vandt og fik overrakt godter, diplom og balloner til fejring.


 

Holdbart arbejdsliv

Som en del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, arbejder vi på at få mere træning ind i hverdagen. Visionen er at forebygge fysisk nedslidning hos medarbejderne. Projektet Holdbart Arbejdsliv har vist sig at have en række positive effekter hos medarbejderne, herunder færre smerter, øget psykisk sundhed, forbedringer i muskelstyrke og udholdenhed samt en reduktion i øget arbejdsbelastning. 


Du kan læse mere om projektet Holdbart Arbejdsliv, og de positive effekter på Arbejdsmiljø Københavns hjemmeside, ved at klikke her.


Her på Peder Lykke Centret tilrettelægger hver afdeling sin egen træning, så det forstyrrer dem mindst muligt i dagligdagen, da der er stor forskel på hvornår og hvordan det er muligt at træne på de forskellige afdelinger.


Vi tror mere på flødeboller end pisk, derfor motiveres medarbejderne til at deltage i træningen, ved at der udloddes søde præmier hver måned. En enkelt gang var der for alvor kamp om præmien, da Sketchers havde sponsoreret et par løbesko. Stod det til os, havde vi altid vilde præmier på højkant, så kender du en der har lyst til at sponsorere os, hører vi meget gerne fra jer.​

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere