Dronningens fødselsdag fejres

​I dag er flaget hejst på Peder Lykke Centret. Hele vores have er faktisk pyntet med flag og balloner - lige fra altaner og vinduer til træer og hønsehus. Haven er pyntet i anledningen af Dronningens runde fødselsdag, som vi selvfølgelig er med til at fejre. 


Vi er ekstra glade for vores have i denne tid. Den skaber en tryg ramme for en gåtur og lidt frisk luft. Udover at synge morgensang i dag, har vi også sunget for Dronningen i haven og rundt om på boligerne klokken 12 sammen med resten af Danmark. Det fik både smil og glædestårer frem.


Københavns Bagerlaug bidrager i dag til festlighederne ved at donere medaljer til alle plejehjemsbeboere i København. Københavns Bagerlaug har en tradition for at sende en hilsen til Dronningen på hendes fødselsdag. På baggrund af Dronningens opfordring om at sende blomster til ens ældre medborgere i stedet for til hende selv, har Bagerlauget valgt at dele kager ud til byens ældre borgere, for at sprede lidt ekstra glæde. Og glæde har det spredt, tusind tak! 

Et par af vores beboere kunne nyde deres medaljer i solskin i haven, hvor vi havde dækket pænt op, så beboerne kunne sidde to og to sammen. 


     



Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere