Kom til netværksmøde for pårørende til ældre med etnisk minoritetsbaggrund

​Vil du være med til at få den etniske vinkel på banen, når det handler om, hvordan vi kan styrke livsmod, selvstændighed og autonomi hos etniske minoritetsældre? Fonden for Socialt Ansvars udviklingsprojekt ‘Den etniske vinkel’ handler om at bringe ældre og deres pårørendes ressourcer i spil for at finde nye løsningsforslag på, hvordan de ældre kan få et godt og mere værdigt ældreliv i Danmark. Vi søsætter tre netværkshold for pårørende til etnisk minoritetsældre, som vil i et forløb fra oktober 2022 – januar 2023, deltage i:


  • Tre netværksmøder (3×3 timer)
  • Et stormøde med deltagelse af ældre og alle netværkshold (1×4 timer)
  • Et afsluttende fællesmøde med de andre netværkshold (1×3 timer)

(Obs. Først til mølle-princip, da vi har et begrænset antal pladser per netværkshold)

Hvad skal jeg lave?

Som pårørende skal du først melde dig på det hold (A, B eller C), som passer bedst til din tid og geografi. Hold A er på Peder Lykke Centret på nedenstående tidspunkter.

Tirsdag d. 11. oktober 17:30-20:30 (Tema: Ældres udfordringer)
Mandag d. 31. oktober 17:30-20:30 (Tema: Pårørendes udfordringer)
Tirsdag d. 22. november 17:30-20:30 (Tema: Det offentliges udfordringer)


Netværksmøder:
Du vil deltage i tre netværksmøder, hvor hvert møde vil repræsentere et bestemt udfordringsperspektiv, som vil blive diskuteret i fællesskab. Formålet med netværksmøderne er at sparre og komme med inputs på nye og gode løsninger på de aktuelle udfordringer. For hvert møde vil de udarbejdede løsningsforslag opsamles. Forplejning tilbydes.


Stormøde: tirsdag d. 6. december kl. 17-21 (Diamond Palace, Brønshøj)Her vil 200 etniske minoritetsældre blive inviteret til dialog og fællesspisning. Alle tre netværkshold vil præsentere deres konkrete løsningsforslag for de deltagende ældre. Her vil der blive skabt dialog med de ældre og de vil komme med inputs til løsningsforslagene.


Fællesmøde: tirsdag d. 10. januar 2023 (København NV)
Du vil afslutningsvis inviteres til et fællesmøde, hvor alle tre netværkshold vil mødes og i fællesskab inkorporere de ældres inputs og konceptualisere færdige løsningsforslag.


Har det interesse? Så kan du tilmelde dig på www.socialtansvar.dk/indsats/aeldreindsats/

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere