Nye medarbejdere og elever​

Ny medarbejder på Peder Lykke Centret

Det er vigtigt for os, at nye medarbejdere føler sig godt taget imod og 'klædt på' til at kunne varetage de nye arbejdsopgaver. På Peder Lykke Centret strækker den samlede introduktionsperiode sig over 2-3 måneder alt efter faglig- og erfaringsmæssigbaggrund. Den består blandt andet af et konkret introduktionsforløb, forskellige introduktions- og opfølgningssamtaler samt kortere læringsforløb.

Peder Lykke Centret 'samler' på dygtige medarbejdere - og vi har en høj faglig overlægger. Det betyder, at medarbejderne løbende bliver tilbudt efteruddannelse, kurser og supervision, så de altid er opdaterede inden for deres arbejdsområder. I centrets 'Learning Lab' ydes der simulationstræning, hvor både medarbejdere og elever får trænet og udviklet den nyeste faglige viden inden for sygepleje.

​Som ansat på Peder Lykke Centret har du mange muligheder for at være aktiv og engagere dig i huset.

Vi har blandt andet en personaleforening, der løbende arrangerer udflugter, fester og meget andet. Derudover har du fri adgang til vores motionsrum.​​​

Elever

Peder Lykke Centret er et uddannelsessted for praktikelever i både hjemmeplejen og produktionskøkkenet. 

Elevsamarbejdet giver inspiration og udvikling i måden vi arbejder på, da der kontinuerligt stilles skarpt på de daglige arbejdsopgaver og således skabes rum for afprøvning af nye muligheder og forbedringer.

Vi modtager elever inden for mange forskellige uddannelser og fagområder, eksempelvis ernæringsassistenter, social- og sundhedsmedhjælpere, social- og sundhedsassistenter samt sygeplejerskere.

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere