Vi brug for dig!

​Vil du være timelønnet på Peder Lykke Centret?

Vi søger timelønnede medarbejdere til Plejehjemmet. Der er mulighed for faste vagter i weekender samt eftermiddage og aftener, så du eksempelvis let kan tilpasse det i forhold til dine studier. Du har stor indflydelse på, hvilke vagter du tager, så det passer ind i netop din hverdag. Der er løbende tiltrædelse.

Hvem er vi?

Vi er et stort ældrecenter med en mangfoldighedsprofil. Vi arbejder hele tiden på at skabe et sted, hvor mennesker fra hele verden kan have en hverdag i trygge og gode omgivelser. Peder Lykke Centret er et livligt hus. Der er altid gang i nye ting og altid en anledning til at holde en fest. Om foråret og sommeren nydes haven med blandt andet plantedag, gåture, grillaftener og markedsdag. Resten af året er der også plads til sang og dans, fejring af blandt andet Eid og kinesisk nytår, og i december er kalenderen fyldt med julearrangementer. Plejehjemmet har 152 beboere fordelt på 6 afdelinger. Samarbejdet på tværs af afdelingerne samt vagtlagene vægtes højt.

Hvorfor skal du arbejde her?

Vores faglighed er i top. Vi leverer professionel pleje og omsorg med fokus på det enkelte menneske. Værdierne arbejdsmiljø, rummelighed og livskvalitet er omdrejningspunktet her. Vi er stolte af vores arbejdsplads, hvor vi har et godt arbejdsmiljø med lavt sygefravær.

Vi tilbyder

  • En mangfoldig arbejdsplads med engagerede kollegaer
  • Masser af muligheder for faglig udvikling indenfor mange områder. Vi har eksempelvis vejledere indenfor demens, forflytning, ernæring, inkontinens og holdbart arbejdsliv
  • ​En arbejdsplads med en stærk ånd, der udspringer af et samarbejde på tværs af Centret
  • ​Træning i arbejdstiden og brug af motionsrum

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse, og har lyst til at få erhvervserfaring samtidig. Du skal være nysgerrig på mennesker og kunne rumme vores mangfoldige beboere og møde dem i øjenhøjde. Du holder af at gøre en forskel for beboerne i deres hverdag og samtidige bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Sådan søger du:

Hvis du har lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 3234 4387

Du søger stillingen ved at sende en ansøgning i en mail til HH4B@KK.dk eller komme forbi til en snak.  

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.​

Hvad siger dine nye kollegaer?​

”Her er super mange aktiviteter og fuld gang i den.
Vi har et godt arbejdsmiljø, jeg møder smil og venlighed”

”Kom til et hus, der aldrig står stille”

”Vi har medbestemmelse og gode relationer til kollegaer og beboere"

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere