Tilbud til beboere på plejehjemmet

​Træningssal med fysioterapi

​Som beboer på plejehjemmet er du velkommen til at benytte træningssalen på Peder Lykke Centret. Her er der plads til både individuel træning og holdtræning. Du kan få råd og vejledning af fysioterapeuten om din individuelle træning, hvor der er særligt fokus på træning, der kan hjælpe dig med daglige gøremål, og træning der vedligeholder din krop.

​Som ny beboer på plejehjemmet er det teamet i træningssalen, der står for den terapeutfaglige udredning. De vurderer behovet for, varetager og vejleder i vedligeholdende træning samt genoptræning - og ansøger om hjælpemidler, hvis det skulle være nødvendigt.

​​

Værestedet

​​I værestedet er der altid kaffe på kanden. Her mødes plejehjemmets beboere på tværs af afdelingerne til fælles aktiviteter og samvær. Det kan eksempelvis være morgenmad med hygge og snak.​

Formålet med Værestedet:

  • ​At skabe flere rammer for socialt samvær
  • At skabe mulighed for afveksling i hverdagene
  • At have et sted, hvor tingene foregår på beboernes præmisser
  • At have et sted, der både er for beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere

​I løbet af ugen er der en række forskellige tilbud i Værestedet, blandt andet gymnastik og oplæsning. Det er beboerne selv, der bestemmer, hvad der skal ske. Det er naturligvis også helt frivilligt om man ønsker at deltage.​

I Værestedet er der aktiviteter for en hver smag; Erindringsdans, Wii, hverdagsluksus, avislæsning, fællesspisning, legestue med børn og meget mere.

Ud i det blå med Værestedet​

Værestedet har også en rickshawcykel, som frivillige cykelpiloter gerne giver en tur rundt i lokalområdet på. ​Der er også mulighed for bus- og elcykelture med personalet.
​Kom ned og besøg Værestedet, hvor der foregår noget hver dag. Du kan se det aktuelle program på opslagene, der hænger på hver afdeling eller spørge personalet.

Åbningstider​​

Værestedet åbner hver mandag-torsdag kl. 9.30 og fredage kl. 7.30​

Man tilmelder sig Værestedet som en valgfri ydelse.

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere