Værestedet​

Værestedet er et tilbud til plejehjemmets beboere. Her kan man mødes med andre beboere på tværs af afdelingerne til fælles aktiviteter og samvær, eksempelvis fælles morgenmad med hygge og snak.

Det er beboerne selv, der bestemmer, hvad der skal ske i Værestedet.

I løbet af ugen er der mange forskellige tilbud blandt andet gymnastik, mandeklub og oplæsning. Derudover er der også mulighed for avislæsning, bagning, strikkecafé, kryds og tværs, neglecafé samt bus- og el-cykelture med personalet. Værestedet har også en rickshawcykel, som beboerne kan nyde sammen med en af de frivillige cykelpiloter.

To gange om måneden er der dans for beboerne, når der afholdes 'vild med dans'-eftermiddage, og der er sang og musik en gang om måneden.​

I værestedet er der en it-café, hvor beboerne kan benytte de opstillede computere. Der bliver også spillet forskellige spil med Wii og afholdt Wii-turneringer med de andre plejehjem på Amager.

Værestedet åbner mandag til torsdag kl. 9.30 og fredag kl. 7.30

Aktivitetesprogrammet for hver uge kan ses på opslagstavlerne på de forskellige afdelinger på plejehjemmet samt i den interne avis, PLC-avisen, som udkommer den 1. i hver måned.​

Peder Lykke Centret​

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​