​Tilmelding og kontingent

Sådan tager vi imod nye medlemmer

Som medlem af Aktivitetscentret bliver du en del af vores dejlige fællesskab. Her er alle velkomne uanset social og kulturel baggrund - og vi mødes i et fællesskab, hvor der er plads til og forståelse for hinandens forskelligheder.

Er du interesseret i at blive en del af fællesskabet på Peder Lykke Centrets Aktivitetscenter, så kontakt os her og aftal en dag, hvor du kan komme forbi, så giver vi en grundig introduktion, en rundvisning og en kop kaffe.

Visitation:

Hvis du er selvhjulpen, skal du ikke visiteres. Har du behov for pleje, skal du visiteres.

Det gør du ved at henvende dig til kommunens kontor for visitation på Lokalområdekontoret, Amagerbrogade 150, telefon 35 30 56 37.

Medlemskontingent:

Månedlig kontingent: kr. 109.-

Månedlig kørselstakst: kr. 125.-

(Er du dårligt gående og har svært ved at komme rundt på egen hånd, er der mulighed for kørsel til og fra Aktivitetscentret)​

Adgang for kørestole:

Ja, Aktivitetscentret er placeret i stueplan.

Aldersgrænse:

65+

Mad:

I Peder Lykke Centrets café har du mulighed for at købe forskellige varme og kolde retter til fornuftige priser. Besøg Café Peder Lykkes hjemmeside og læs mere om caféen, menuerne og åbningstiderne.

Brugerundersøgelse:

I 2015 har Sundheds- og Omsorgsforvaltningen udarbejdet en brugerundersøgelse i Aktivitetscentret. Du kan se resultatet her:

Brugerundersøgelse Aktivitetscentret 2015​

Peder Lykke Centret​

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​