Peder Lykke Centrets Plejehjem​

På vores plejehjem bor du i din egen private bolig. Derfor bestemmer du selv, hvorvidt døren skal være åben eller lukket. Du flytter ind med dine egne møbler og kan indrette boligen efter eget ønske. Dog skal personalet altid have de bedste betingelser for at yde den rette pleje, og derfor er der som udgangspunkt altid en plejeseng i boligen.​

Sådan arbejder vi

Der er personale døgnet rundt på plejehjemmet, som kan hjælpe beboerne med praktiske opgaver, personlig pleje og træning. 

Vi hjælper den enkelte beboer til at kunne klare sin egen hverdag og fortsætte det liv, som de altid har levet. Det giver livskvalitet og skaber større glæde i hverdagen at kunne selv længst muligt. Derfor tager vi udgangspunkt i, at beboerne har en aktiv hverdag, hvor den enkeltes ressourcer bevares og genoptrænes.

Vi støtter op om netop den hverdag, der giver livskvalitet for den enkelte. Med udgangspunkt i vores faglighed skaber vi sammen med beboeren en fælles forståelse for, hvordan beboerens individuelle behov og ønsker bedst imødekommes. Det betyder i praksis, at vi så vidt muligt tager højde for beboernes mangfoldige baggrunde, historier og traditioner i det daglige arbejde.   ​

Samarbejde med pårørende

Familie og venner er altafgørende for livskvaliteten. På Peder Lykke Centret kan familielivet og venskaber leve videre i den form, som beboere, pårørende og venner ønsker det. Det er vigtigt for os, at beboernes familie og venner føler sig velkomne og oplever, at de kan færdes hjemmevant på hele centret.

Vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med de pårørende. Vi inviterer dem til at deltage aktivt i beboernes liv og i de mange fælles aktiviteter på centret.

Vi møder den enkelte familie med tillid. Det er afgørende for os, at de pårørende oplever, at vi har stor respekt for deres historie, traditioner, følelser og den kærlighed, de har til deres kære, samt for den viden og de erfaringer de har med sig.

Plejehjemmets forskellige afdelinger

​Peder Lykke Centrets plejehjem består af seks afdelinger, der er fordelt på to etager. Hver afdeling har sin egen afdelingsleder og personalegruppe og fungerer således som delvist selvstændige enheder, der alle arbejder ud fra Peder Lykke Centrets fælles værdigrundlag. Der er 152 beboere på plejehjemmet.

​​

På 1. sal:

Anemonegangen

Bellisgangen

Crokusgangen

På 2. sal:

Ahorngangen

Birkegangen

Castaniegangen​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Læs om, hvordan det er, at bo på Peder Lykke Centrets mangfoldige Plejehjem i pjecen "Plejehjem for alle".

Vælg det sprog du foretrækker her:

Du kan finde kontaktoplysninger på hver afdeling ved at klikke her.

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere