​Om Peder Lykke Centret

På Peder Lykke Centret finder du alt samlet under ét tag, hvilket skaber de ideelle rammer for det moderne seniorliv og for et mødested for ældre medborgere i lokalområdet. Hos os er både beboere og de daglige brugere velkomne til at benytte sig af alle vores tilbud. Hvert år er der desuden flere fælles arrangementer for alle. Det kan for eksempel være grillaftener eller fester.​

Tilbud på Peder Lykke Centret

Plejehjemmet på Peder Lykke Centret består af 6 afdelinger med 152 beboere i alt.​

Aktivitetscentret er et tilbud til lokalområdets hjemmeboende borgere over 65 år. Som medlem har man mulighed for at deltage i aktivitetscentrets mange forskellige tilbud og arrangementer.

​​

Daghøjskolen er et tilbud til førtidspensionister, folkepensionister samt efterlønsmodtagere i Københavns Kommune. Daghøjskolens aktivitetstilbud er både alsidige, aktuelle og har et højt fagligt niveau.

Produktionskøkkenet står for den daglige mad til plejehjemmets beboere. Peder Lykke Centret har også sin egen café Peder Lykke, som både beboere, pårørende, medlemmer, medarbejdere og borgere fra lokalområdet kan benytte.​

I midten af Peder Lykke Centret ligger vores fantastiske have, der i hele sommerhalvåret danner rammen for hyggeligt samvær, fælles grillaftener og fester. Rundt i haven finder du også musikinstrumenter, man kan spille på. Vi har også en urtehave 'det grønne apotek', der i øjeblikket bliver dyrket af både plejehjemmets beboere, frivillige, Aktivitetscentrets medlemmer og en netværksgruppe af kvinder fra Urbanplanen​.

Hverdagslivets ærinder kan nemt klares hos os, hvor der også er praktiserende læger, voksentandpleje, fodterapeuter med egen klinik, frisørsalon og et minimarked med forskellige dagligvarer. Endeligt findes der også en genbrugsbutik 'Genbrugsen', hvis overskud blandt andet går til aktiviteter på tværs af Peder Lykke Centret.

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere