Peder Lykke Centrets Daghøjskole​

Daghøjskolens medlemmer har rig mulighed for at tilegne sig ny viden samt vedligeholde og styrke eksisterende færdigheder, da Daghøjskolens tilbud er både alsidige, aktuelle og har et højt fagligt niveau.

Daghøjskolen er et tilbud til førtidspensionister, folkepensionister og efterlønsmodtagere i Københavns Kommune. Daghøjskolen har over 330 medlemmer og favner både borgere fra Københavns Kommune samt beboere og pårørende fra plejehjemmet.

Foredrag, udflugter og meget mere

Daghøjskolen tilbyder 72 ugentlige aktiviteter inden for områderne: Kultur, Kost, Krop og Kreativitet. Det kan for eksempel være yoga, dans, madlavning, kulturhistorie, filosofi, foto, samfundsfag og billedværksted m.m.​

Aktiviteter og tilbud​

Aktivitetstilbuddene på daghøjskolen ligger inden for følgende områder: Kultur, Kost, Krop og Kreativitet. Klik her for at komme til Daghøjskolens hjemmeside hvor du kan se, hvilke hold og aktiviteter der tilbydes netop nu.

Daghøjskolen tilbyder også:

  • Udflugter og ekskursioner til udstillinger, museer m.m.
  • Ind- og Udlandsrejser arrangeret af Daghøjskolen
  • Foredrag og debatmøder
  • Fester til jul og ved skoleårets afslutning

Sommeraktiviteter

I juni, juli og august er der ingen hold. Men der er tradition for, at skolens elever, brugere og lærere selv arrangerer aktiviteter såsom udflugter, underholdning, motion og meget andet.

Morgensamling

Mandag - fredag kl. 09.30-09.45.

Dagen begynder i Daghøjskolens foredragssal med en morgensang. Den ansvarlige for morgensamlingen gennemgår dagens og ugens tilbud af ikke-programsatte aktiviteter på Daghøjskolen.​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Husmøde

Den 1. onsdag i hver måned kl. 14.30-16.30

Husmødet er for alle Daghøjskolens elever og brugere. Deltagerne på husmødet kan gøre deres indflydelse gældende på mange og væsentlige områder, eksempelvis skemaplanlægning samt planlægning af ferierejser, udflugter og fester. Højskolerådet og ledelsen informerer om aktuelle ting på skolen, og repræsentanter fra de forskellige råd og udvalg giver en kort orientering.

Højskolerådet

På Daghøjskolen lægger vi meget vægt på, at eleverne og brugerne selv er med til at bestemme, hvad der skal på skemaet. Vi har derfor vort eget Højskoleråd, der blandt andet er med til at planlægge skolens aktiviteter. Daghøjskolens medlemmer vælger selv fra egne rækker medlemmerne af Højskolerådet.​

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere