Ny beboer på Peder Lykke Centret​

Som ny beboer på plejehjemmet får du udleveret en velkomstmappe med alle de informationer, der er brug for i forbindelse med at flytte på plejehjem. I mappen finder du også de aftale- og ansøgningsskemaer, du skal bruges hvis du vil tilvælge forskellige ydelser på plejehjemmet, som eksempelvis måltider.

Bolig og husleje

​Peder Lykke Centret råder over 148 enkelboliger og 4 ægteparboliger.

Enkelboligen er på 21,9 m2. og består af et værelse med fransk altan, seng, entré med indbygget skab samt eget toilet og bad.

Ægteparboligen er på 36,55 m2. og består af 2 værelser med fransk altan, senge, entré med indbygget skab samt eget toilet og bad.

Boligerne har ikke eget køkken, men du er velkommen til at medbringe kaffemaskine og et mindre køleskab. Der er antenne- og telefonstik i alle boligerne samt en radio.

Boligens husleje afhænger af beboerens individuelle indtægter, såsom pensionsindtægt, renteindtægt og lignende. Husleje, el og varme trækkes fra pensionen inden udbetaling.

Udover husleje, el og varme har du som beboer på plejehjemmet andre faste udgifter såsom tv- og radiolicens. Derudover kan du vælge at tilkøbe forskellige andre ydelser såsom kost, forplejning, vask af tøj og sengetøj samt toilet- og rengøringsartikler.

​​

Visitation​

For at blive beboer på Peder Lykke Centrets plejehjem skal man visiteres til en plejebolig.

Det kan man blive ved at kontakte visitationen på telefon 33 66 33 66.

​Når du har henvendt dig, vil en medarbejder fra kommunen besøge borgeren i hjemmet, hvor de sammen finder ud af, hvilket boligtilbud der passer bedst til borgeren. Der kan gå op til 3 uger, inden borgeren modtager svaret på sin ansøgning om en plejebolig. Herefter bliver borgeren skrevet på en venteliste. Det er altid dem med størst behov, der får tildelt en plejebolig først.

Det er muligt for borgere i hele Københavns Kommune at komme til at bo på Peder Lykke Centrets plejehjem, ligesom det også er muligt for borgere uden for kommunen.​​

Klik her for at læse mere om hverdagen på plejehjemmet og få svar på praktiske spørgsmål i forbindelse med indflytningen.

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere