Café Peder Lykke​

Café Peder Lykke er et cafétilbud til alle med tilknytning til Peder Lykke Centret. Her er plejehjemmets beboere og pårørende, Aktivitetscentrets og Daghøjskolens medlemmer samt medarbejdere på Peder Lykke Centret velkomne. Caféen er også et spisetilbud til visiterede borgere i Københavns kommune.

Caféen tilbyder

Caféen har et udvalg af forskellige retter og menuer. Månedens menuplan for varme retter kan hentes i caféen, læses i vores interne PLC Avis eller på siden køkken og Café

Salg i cafeen i hverdagen

En varm ret og en lun ret, en sød biret/dessert, sandwich, salater, råkost, kolde anretninger, smørrebrød, frisk frugt, hjemmebagt kage, hjemmelavet is i sommermånederne samt økologiske drikkevarer såsom kaffe, te, sodavand, øl, rød- og hvidvin samt snaps.

SaIg i cafeen i weekenden

En varm hovedret, en sød biret/dessert, smørrebrød, ostemadder, frisk frugt, hjemmelavet is i sommermånederne, kaffe, te, sodavand, øl, rød- og hvidvin samt snaps.​

Grill-arrangementer

Fra starten af juni til midten af august afholdes grill-arrangementer med stor grill-buffet i Peder Lykke Centrets have. Datoerne for grill-arrangementerne kan findes i caféen og i PLC-avisen.

Et spisetilbud for visiterede borgere

Københavns Kommune har en række tilbud til borgere, der bor i egen bolig og har brug for støtte omkring måltider. Hvis du har behov for støtte i forbindelse med mad og måltider, skal du henvende dig til dit lokalområdekontor, der sammen med dig vurderer, hvilke tilbud du kan få. Du kan kontakte din lokale visitation på tlf.: +45 33663366​

Afholdelse af private arrangementer i Café Peder Lykke

Som beboer og pårørende på plejehjemmet kan du, efter nærmere aftale med køkkenet, låne caféen til private arrangementer. Til arrangementet kan køkkenet være behjælpelige med alt lige fra kaffe og ostemadder, brunch, fødselsdag med boller og kage til en 3-rettersmenu eller buffet.

Du kan henvende dig i køkkenet, hvis du ønsker at låne caféen, bestille mad til dit arrangement eller høre mere om vores forslag og priser. Husk, at vi også kan levere lagkager og wienerbrød m.m.

Åbningstider

Hverdage kl. 10:30-13:30 (der serveres varmt mad mellem 11.00-13.30)

Lørdag & søndag samt helligdage kl. 11:00-13:00 (der serveres varmt mad mellem 11.00 og 13.00)​

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere