Café Peder Lykke​

Café Peder Lykke er et cafétilbud til alle med tilknytning til Peder Lykke Centret. Her er plejehjemmets beboere og pårørende, Aktivitetscentrets og Daghøjskolens medlemmer samt medarbejdere på Peder Lykke Centret velkomne. Caféen er også et spisetilbud til visiterede borgere i Københavns kommune.

Caféen tilbyder

Caféen har et udvalg af forskellige retter og menuer. Månedens menuplan for varme retter kan hentes i caféen eller læses i vores interne PLC Avis.

Salg i cafeen i hverdagen

En varm ret og en lun ret, en sød biret/dessert, sandwich, salater med forskelligt fyld, råkost, kolde anretninger, smørrebrød, frisk frugt, hjemmebagt kage, hjemmelavet is i sommermånederne samt kaffe, te, sodavand, øl, rød- og hvidvin samt snaps.

SaIg i cafeen i weekenden

En varm hovedret, en sød biret/dessert, smørrebrød, ostemadder, frisk frugt, hjemmelavet is i sommermånederne, kaffe, te, sodavand, øl, rød- og hvidvin samt snaps.​

Grill-arrangementer

Fra starten af juni til midten af august afholdes grill-arrangementer med stor grill-buffet i Peder Lykke Centrets have. Datoerne for grill-arrangementerne kan findes i caféen og i PLC-avisen.

Et spisetilbud for visiterede borgere

Københavns Kommune har en række tilbud til borgere, der bor i egen bolig og har brug for støtte omkring måltider. Hvis du har behov for støtte i forbindelse med mad og måltider, skal du henvende dig til dit lokalområdekontor, der sammen med dig vurderer, hvilke tilbud du kan få. Du kan kontakte din lokale visitation på tlf.: +45 33663366

Læs mere om spisetilbuddet her: Pjece om Spisetilbud 2013

Åbningstider

Hverdage kl. 10:30-13:30 (der serveres varmt mad mellem 11.00-13.30)

Lørdag & søndag samt helligdage kl. 11:00-13:00 (der serveres varmt mad mellem 11.00 og 13.00)​

Peder Lykke Centret​

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​