Mad på plejehjemmet​

Måltiderne er en vigtig del af hverdagen. Vi har fokus på at servere mad af høj kvalitet, der i så høj grad som mulig er tilpasset beboernes ønsker​. 

Vores eget produktionskøkken producerer maden til plejehjemmet inden for rammerne af 'Københavns Kommunes Mad- og måltidspolitik for ældre'. Den primære kostform på plejehjemmet er 'kost til småtspisende'. Her tages der ikke kun udgangspunkt i beboernes Body Mass Index (BMI) som målepunkt for ernæringstilstanden - dårlig almentilstand, ringe appetit og/eller utilsigtet vægttab indgår også i planlægningen af 'kost til småtspisende'.

Plads til forskellighed

Har en beboer behov for en særlig kost eller diæt, eksempelvis i forbindelse med sygdom eller allergi, kan vi tage hensyn til dette, når en læge har anbefalet det. Har en beboer specielle ønsker til kosten såsom halal eller vegetarmad, kan vores køkken også tage hensyn til det.
​Du kan læse mere om vores madpolitik 'et mangfoldigt mad- og måltidskoncept' ved at klikke her.

​​​

​Afholdelse af private arrangementer i Café Peder Lykke

​Som beboer og pårørende på plejehjemmet kan du, efter nærmere aftale med køkkenet, låne caféen til private arrangementer. I forbindelse med arrangementet kan køkkenet være behjælpelig med alt lige fra kaffe og ostemadder, brunch, fødselsdag med boller og kage til en 3-rettersmenu eller buffet.

​​Du kan kontakte køkkenlederen på tlf.: 32344338, hvis du ønsker at låne caféen, bestille mad til dit arrangement eller hører mere om vores forslag og priser. Husk at produktionskøkkenet også kan levere lagkager og wienerbrød m.m.​

De daglige måltider på plejehjemmet

Morgenmadsbuffet med eksempelvis:

​Havregrød, øllebrød, syrnede mælkeprodukter, cornflakes, knækbrød samt hjemmelavet rugbrød og franskbrød med ost og marmelade. I weekenden er der ligeledes hjemmelavede rundstykker, thebirkes, hjemmelavede kanelsnegle samt juice. Der serveres te og kaffe til måltidet.

​​

Frokostbuffet:

​Kold buffet bestående af rugbrød og franskbrød, kødpålæg, hjemmelavede salater, frugt og grønt og ost. Tre gange om ugen serveres der lune retter. Der serveres mælk og vand til måltidet.

​​

Mellemmåltid:

​Eftermiddagskaffe eller te med hjemmebag eller andet sødt.​

Aftensmad:

​Der serveres én varm hovedret samt en sød biret/dessert.

​​

Aftenkaffe og te:

​Aftenkaffe eller te med hjemmebag eller andet sødt.

Se månedens menu på siden Køkken og Café.

Hvis du ønsker øl, sodavand eller vin, skal dette købes udover. 

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere