En indholdsrig hverdag på plejehjemmet​

Som beboer på Peder Lykke Centret er der rig mulighed for at leve et indholdsrigt og aktivt liv ved at deltage i de mange arrangementer og tilbud, der finder sted rundt omkring på centret.

​Et hus fuld af muligheder

​Vi har et tæt samarbejde mellem plejehjem, værested, aktivitetscenter og daghøjskole - og mange af aktiviteterne foregår i fællesskab med beboere på de andre afdelinger samt medlemmer af både aktivitetscenter og daghøjskole. 

​Når vi fejrer højtider og holder fester, foregår det på tværs af Peder Lykke Centret, eksempelvis vores forårsfester, julefesten, Centrets fødselsdag, Sankthansaften samt grill-aftenerne, der finder sted i haven i løbet af sommeren.

Mulighed for medindflydelse

På plejehjemmets forskellige afdelinger har beboerne, de pårørende og medarbejderne i fællesskab mulighed for at arrangere udflugter og ferier med afsæt i beboernes ønsker samt mulighederne på de enkelte afdelinger. Beboerne er derfor selv med til at bestemme, hvad der skal ske på Peder Lykke Centret.

Vi skaber rammerne, så beboerne kan have en aktiv og meningsfyldt hverdag på Peder Lykke Centret. For os handler en meningsfyldt hverdag både om at have mulighed for at leve et aktiv liv, men også om at være en del af fællesskabet. Vi har fokus på nære relationer og det stille samvær. Her er altid plads til, at beboerne kan sidde i fred og ro, læse avisen og nyde livet og på den måde være en del af fællesskabet på egne præmisser.​

Læs mere om hvordan det er at bo på Peder Lykke Centrets mangfoldige Plejehjem i pjecen "Plejehjem for alle", som du finder her

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere