En hyldest til de frivillige

​D. 14 . marts var det medarbejdernes tur til at gøre noget godt for de 75 frivillige, der havde sagt ja tak til at bruge deres eftermiddag sammen. Alle frivillige på hele Peder Lykke Centret var inviteret til frivilligfest, som bød på en frokostplatte samt underholdning.


Til at underholde de frivillige var der fint besøg af Halfdanskerne, der er kendt for at fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen.


Det er ikke uden grund, at de frivillige fejres, de er nemlig med til at yde omsorg, afholde arrangementer, undervise og meget andet, så Peder Lykke Centret ville slet ikke være det samme uden dem.


  


Hvad vil det sige at være frivillig hos os?

Uanset om du er frivillig på plejehjemmet, i aktivitetscentret eller på daghøjskolen, laver du det du gerne vil, bruger den tid du kan, hjælper andre og forhåbentlig får du også selv en glæde ud af det.


Frivillige kan have mange forskellige opgaver, men fælles for dem er, at de ikke udfører det arbejde der påhviler personalet, men de er derimod et kærkomment supplement i hverdagen til glæde for beboerne og brugerne. Derfor er de frivillige meget påskønnet!

Vil du selv være frivillig?  Så kontakt:

Jeanne Christoffersen

Tlf: 32344331

E-mail: qi06@kk.dk


Kirsten Wahl

Tlf: 32344321

E-mail: ee24@kk.dk

Peder Lykke Centret​

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@kk.dk

​​Fax: 32344386​