Sommerens fester på Peder Lykke Centret

Solen er endelig begyndt at skinne lidt igen over Peder Lykke Centret, og nu er det da også snart sæson for sommerferie. Det er ingen undtagelse hos os.


Det betyder blandt andet, at Daghøjskolen har haft sin sidste undervisningsdag i sæsonen januar-maj, og derfor holdt sommerfest i sidste uge. Der bliver dog ikke helt stille på Daghøjskolen, da der gerne plejer at være aktiviteter styret af frivillige hele sommeren.


Resten af Peder Lykke Centret summer også videre hele sommeren, hvor Aktivitetscentret fortsætter som resten af året, og receptionen holder stadig åbent som sædvanligt. På plejehjemmet og i køkkenet fortsætter dagligdagen selvfølgelig også.


Selvom meget går lidt langsommere henover sommeren, går vi ikke helt i stå. Sommeren er en kærkommen mulighed for at holde en masse fester og arrangementer i vores have. Derfor vil der blive arrangeret en masse grillaftener, mangfoldighedsfest og som noget nyt i år også Eid-fest, så det bliver ikke kedeligt. Se de mange arrangementer i vores kalender ved at klikke her.


Grillaftenerne i vores dejlige have plejer at være noget helt særligt. Her samles både beboere, medlemmer fra Daghøjskolen og brugere fra Aktivitetscentret og nyder de lune sommeraftener, vi forhåbentligt snart har i vente.


Uanset vejret, bliver det helt sikkert en skøn sommer på Peder Lykke Centret.


Tilmelding til den nye sæson

Efter en lang sommerferie åbner Daghøjskolen igen dørene op d. 9. september til højskoleåret 2019/2020, hvor der igen vil være et væld af aktiviteter. Du finder de nye aktiviteter på Daghøjskolens hjemmeside: daghoejskolen-plc.dk


Husk at der er Store Indmeldelsesdag d. 12. juni 2019. Herefter modtages indmeldelse og tilmelding til hold på kontoret på Højskolen.



 

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere