Succes med Etnisk Ressourceteam medfører udvidelse af projektet

​På baggrund af den positive evaluering og erfaringerne fra Amager, er Etnisk Ressourceteam forlænget og udvidet til hele KBH Syd, der dækker Amager, Vesterbro, Kongens Enghave samt Valby. Etnisk Ressourceteam har haft succes siden projektets start i 2018 med over 100 opgaver, hvor de har hjulpet borgere med anden etnisk baggrund end dansk med sprog- og kulturforståelse i forbindelse kommunale tilbud. Der er i dag 40 ressourcepersoner tilknyttet teamet, og de taler tilsammen 34 sprog.


Hvad er Etnisk Ressourceteam?

​​

Etnisk Ressourceteam udspringer af Peder Lykke Centrets mangfoldighedsprofil, hvor vi gør brug af de ansattes forskellige sproglige baggrunde til at optimere kommunikationen mellem beboer og personale. Etnisk Ressourceteam har stadig base på Peder Lykke Centret på Amager. Det er et tilbud til borgere i hele KBH Syd med anden etnisk baggrund end dansk, der er i kontakt med Sundheds-og Omsorgsforvaltningen. Teamet hjælper borgere med sprog- og kulturforståelse i denne forbindelse, og kan tilkaldes af eksempelvis visitationen, plejecentre, aktivitetscentre, sundhedshuset, hjemme-og sygeplejen samt genoptræningen.

Teamets 40 ressourcepersoner støtter borgere i forbindelse med eksempelvis sygdom eller ensomhed, samt oplysninger vedrørende kommunale sundhedstilbud.

Læs mere om Etnisk Ressourceteam, og de opgaver de varetager, her

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere