Fejring af filippinsk jul på Peder Lykke Centret

​I dag, fredag den 20. december, har vi afholdt filippinsk jul her på Peder Lykke Centret. Mange filippinere er om muligt mere juleglade end herhjemme - og det kunne mærkes i vores Interkulturelle Lokale i dag. Med vejledning og inspiration fra beboere og ansatte, som har en baggrund i Filippinerne, fik alle på tværs af Peder Lykke Centret mulighed for en smagsprøve på, hvordan en filippinsk jul forløber. Der blev stegt hundredvis af forårsruller og kyllingespyd, der kunne nydes efterfulgt af Leche Flan, som er en kage, der minder om Creme brulé. Duften spredte sig, og sammen med film og billeder fra Filippinerne, fik det snakken til at gå omkring bordene om folks oplevelser og tanker om Filippinerne.


Hvis du har lyst til at vide mere om, hvordan julen fejres i Filippinerne, kan du læse Peder Lykkes Centrets mangfoldige adventskalender her.


  


På Peder Lykke Centrets er vi utrolig glade for vores Interkulturelle Lokale. Lokalet er et neutralt og fleksibelt rum, som frit kan benyttes af beboerne til forskellige aktiviteter med udgangspunkt i beboernes fællesskaber på tværs af centret. Lokalet er udstyret med forskellige religiøse genstande samt et projektorsystem. Det kan derfor eksempelvis forvandles til en moské, en kirke eller en strand - det er kun fantasien, der sætter grænser. I dag pyntede vi så op til jul med juletræ, lysdekorationer og julepynt, og indrettede lokalet som en café med plads til spisende gæster.


Har du en idé til, hvordan Det Interkulturelle Lokale kan bruges? Fortæl det gerne til personalet.


  


Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@kk.dk

​​Fax: 32344386​