Glædelig jul og godt nytår

​På Peder Lykke Centret vil vi gerne ønske alle en glædelig jul og et godt nytår!


Julestemningen har allerede spredt sig på Peder Lykke Centret. Vi skød julen i gang med Aktivitetscentrets julemarked den 28. november, hvor selveste julemanden kom forbi. Siden har der traditionen tro været julefrokoster på Plejehjemmet og i Aktivitetscentret. Herudover har vi haft en skoleklasse forbi til årets luciaoptog. I går afholdte vi så julegudstjeneste i vores Interkulturelle Lokale, hvor vi har mulighed for at sætte nogle fantastiske rammer ved hjælp af lyd og projektorer i loftet. 


På Peder Lykke Centret er vi nysgerrige på verden omkring os, og derfor bliver vi inspirerede af de mennesker, vi omgiver os med og deres forskellige baggrunde. Derfor blev der i år også tid til et nyt julearrangement. Fredag den 20. december fejrede vi filippinsk jul - og der duftede af forårsruller i hele huset. 


 


I aften fejrer vi juleaften på Plejehjemmet. Mange pårørende og beboere har valgt at holde deres jul her. Rundt om i Plejehjemmets køkkener dufter der allerede brunt og brændt. Til vores store glæde har mange frivillige valgt at give en hånd med.


Ligesom mange andre steder betyder julen også ferie på Peder Lykke Centret. Daghøjskolen holder lukket over jul og nytår og åbner op igen mandag den 6. januar 2020. Aktivitetscentret er lukket på helligdage.


Glædelig jul og godt nytår! Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@kk.dk

​​Fax: 32344386​