Fejring af det kinesiske nytår

​Peder Lykke Centret gentog den 6. februar succesen fra sidste år, hvor vi første gang afholdte kinesisk nytår. Her på centret er det en del af vores kerneopgave at være nysgerrige på vores medmennesker og verden.

    


Igen i år fik vi i anledningen af fejringen af det kinesiske nytår besøg af Restaurant Den Lykkelige Familie, der holder til på Amager. De stod for den lækre kinesiske mad, og derudover var der fantastisk underholdning i form af kinesisk dans og modeshow. 

Arrangementet blev afholdt i Café Peder Lykke, så der var plads til mange deltagere fra både Plejehjemmet, Aktivitetscentret og Daghøjskolen. Derudover havde vi igen i år inviteret vores naboer fra Urbanplanen til at deltage i festlighederne, og det var skønt at se en masse nye ansigter. Det er nemlig vigtigt for os her på Peder Lykke Centret at åbne vores døre op for lokalmiljøet.

      


Rottens år

De kinesiske stjernetegn er baseret på en tolvårig cyklus, hvor hvert af de tolv år har et stjernetegn i form af et dyr tilknyttet. I år er det rottens år.

Rotten kendetegnes ved, at den er charmerende, positiv, udadvendt, snarrådig og tilpasningsdygtig. Så hvis du er født i rottens år, kan du måske genkende dig selv i nogle af disse personlighedstræk.


Det kinesiske nytår fastsættes efter månen. Derfor falder det kinesiske nytår ikke på samme tid hvert år ligesom det danske. I år var det kinesiske nytår den 25. januar, så vi var lidt sent ude med fejringen på Peder Lykke Centret. Men i Kina fejrer de det nye år i hele femten dage, og afrunder indtrædelsen i det nye år med en stor lanternefest.

   

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere