Nu kan du igen besøge din kære på Peder Lykke Centret

​Fra mandag d. 11. maj er vi glade for igen at kunne invitere jer pårørende ind på Peder Lykke Centret.


Vi ved, at det for mange af jer har været svært ikke at kunne se jeres kære her på Plejehjemmet – og I har også været savnet. Men for stadigvæk at kunne passe rigtig godt på beboerne, bliver vi fortsat nødt til at tage vores forholdsregler. Det betyder, at besøgene vil tage sig anderledes ud, end det I kender. Covid-19 florerer stadig i vores samfund, og det skal vi tage alvorligt. Derfor vil der fortsat ikke være adgang for pårørende på Plejehjemmet og i vores have. I stedet har vi indrettet vores ”baghave” – det såkaldte ”grønne apotek”. Her bliver til formålet opstillet to telte med borde og stole.


For at undgå at mange af jer pårørende kommer på besøg på samme tid, skal alle besøg bookes på forhånd. Dette gøres på følgende måde:


 • Ring til den beboers afdeling, som du ønsker at besøge, mellem kl. 8.00-15.00. Beboere, der bor på afdelinger med påvist Covid-19 smitte, må desværre ikke få besøg. Afdelingen vil oplyse, hvorvidt besøg er muligt.
 • Såfremt I kan komme på besøg, ring og book en tid på telefon 3234 4370 eller 3234 4219 på hverdage kl. 9.00-10.00 samt kl. 12.00-13.00.


Der vil være mulighed for at komme på besøg på hverdage mellem kl. 10.00 og 15.00. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønskede tidspunkter.


Vores to medarbejdere i Værestedet, Anette og Gitte, vil planlægge besøgene og være værter. Værterne sørger for at møblerne bliver vasket af mellem hvert besøg. På den måde kan vi passe godt på både beboere og pårørende.


Når i kommer, beder vi jer om at gå direkte om i baghaven. Ved Peder Lykke Centrets indgang vil der være skilte og pile, der viser vej. Kom så tæt på det aftalte tidspunkt som muligt.


For at muliggøre besøg for alle 152 beboere, og sørge for at det foregår under sikre rammer, har vi følgende retningslinjer:


 • Besøgene vil være af 30 minutters varighed.
 • Der må komme én pårørende på besøg ad gangen.
 • Både beboer og pårørende skal spritte hænder før og efter besøget.
 • Der skal holdes to meters afstand og må ikke være nogen fysisk kontakt.
 • Der kan være særlige omstændigheder, hvor det kan være nødvendigt, at I som pårørende har værnemidler på. Det kan f.eks. være tilfældet, hvis jeres kære kan have svært ved at overholde retningslinjerne omkring afstand.
 • Der er selvfølgelig ikke nogen adgang for pårørende, der er syge eller har været sammen med nogle, der er syge. Værterne spørger de pårørende inden besøget.
 • Beboere, der bor på afdelinger med påvist Covid-19 smitte, kan desværre ikke modtage besøg før alle på afdelingen er raske.
 • Pårørende må ikke medbringe mad- eller drikkevarer. Hvis der medbringes gaver, blomster eller lignende skal de fortsat afleveres i administrationen.
 • Der kan kun bookes et besøg ad gangen pr. beboer, medmindre vi har ledig kapacitet


Vi ved, at det for nogle vil være ubekvemt at bestille en tid i forvejen og få det til at passe ind i jeres respektive programmer. Men i denne tid er vores allervigtigste opgave at passe bedst muligt på alle beboerne. Vi evaluerer løbende denne besøgsmodel.

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​