Glædelig jul og godt nytår

​Peder Lykke Centret ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 


2020 er et år, vi vil huske længe. Vi har stået overfor en masse nye udfordringer, men heldigvis har vi også haft mulighed for at afholde en masse udendørsarrangementer. 2020 var også året, hvor Peder Lykke Centret rundede 50 år. Det fik vi heldigvis mulighed for at fejre sammen med beboere, brugere og gæster.  


Juletraditionerne er blevet ændret en smule i år, men det betyder ikke, at vi har glemt julehyggen her på Peder Lykke Centret. 


Rundt om i haven og huset er der pyntet fint op med julepynt og lys. Hver dag bliver haven desuden fyldt med juletoner, når vi spiller julemusik, der kan høres de fleste steder på Centret. Vi har også haft fornøjelsen af at høre live musik - både af Trine Therkelsen og Carol Singers. 


Julegodter nyder vi også godt af. Plejehjemmet har i år holdt julefrokost afdelingsvis, og køkkenet har sørget for, at her dufter brunt og brændt med deres julebag og julemad.  


 

 Vi glæder os til 2021, hvor vi forhåbentlig kan se meget mere til jer alle - for det er nu engang sjovest, når vi alle kan være sammen. 


Rigtig god jul og godt nytår!

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​