Bliv julefrivillig på Peder Lykke Centret

​Julen er en særlig tid, også når man bor på plejehjem, og vi håber, at du vil hjælpe os med at forsøde juletiden for beboerne på Peder Lykke Centret. Du kan være frivillig på mange måder og på mange tidspunkter, men generelt for de frivillige gælder det, at I skal hygge om beboerne og være med til at skabe glæde og gode minder.


Vi leder efter frivillige, der kan en eller flere af følgende dage:


  • ​D. 23. december
  • Juleaftensdag
  • Juleaften
  • Juledag
  • Anden Juledag
  • Nytårsaften

Beskrivelser af aktiviteterne de forskellige dage

D. 23. december har vi brug for frivillige til at følge beboerne ned til julegudstjenesten der starter kl. 13 og foregår i huset.


Juleaften og nytårsaften har vi brug for frivillige der vil være sociale værter under middagen. En frivillig vil typisk være med fra kl. 16.30-22.00. Her handler det om at snakke med beboerne, måske underholde med nogle gode historier, fællessang, lidt højtlæsning eller andet du kan komme på. Alt det praktiske står personalet for, så som frivillig handler det bare om at være godt selskab og hygge om beboerne.


Juleaftensdag, første juledag og anden juledag har vi brug for frivillige til at hygge om beboerne. Det kan være forskellige tider på dagen, og selve aktiviteten kommer an på, hvad du har lyst og evner til. Det kan eksempelvis være hyggesnak med beboerne, brætspil, gåture, højtlæsning, selskab til frokosten, småkagebagning, wellness med ansigtsmasker, håndmassage og neglelakering og meget andet.

Hvem er du som frivillig

Det vigtigste for at være frivillig hos os er, at du har hjerterum.

Du skal være nærværende og rummelig, og du skal kunne skabe trygge rammer og hyggelige oplevelser for beboere med forskellige funktionsniveau og behov.

Vi er et mangfoldigt plejecenter med beboere og personale fra hele verden, og vi ønsker, at vores frivilliggruppe afspejler den mangfoldighed. Så tøv endelig ikke med at ansøge som frivillig, selvom du ikke har dansk baggrund, plejer at fejre jul eller taler flydende dansk.


   

 

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere