Eid og forårsfester

​Det er en dejlig tid på Peder Lykke Centret. Blomsterne og træerne er sprunget ud, og vi har netop holdt forårsfester og fejret Eid.


Traditionen tro holder vi altid forårsfester for hele huset. Igen i år har vi haft glæde af mange mennesker, god musik og hyggeligt samvær. Det er stunder, vi værner om. 


Det er også en tradition at fejre Eid. Det har vi netop gjort - om end lidt forsinket. I år fejrede vi det i Aktivitetscentret. Det var en skøn eftermiddag, hvor rigtig mange dukkede op. Vi var heldige, at en gruppe, der bruger Aktivitetscentret mødte tidligt ind og lavede mad til de næsten 100 mennesker, der mødte op. Her fik vi smagt lidt forskellige retter fra Pakistan og Tyrkiet. 


Det var en eftermiddag med møder på tværs af generationer og traditioner. En eftermiddag hvor Peder Lykke Centret åbnede dørene op, og inviterede lokalområdet indenfor. En eftermiddag hvor vi blev klogere på det nære, den store verden og ikke mindst hinanden. 


 


I aktivitetscentret er der åbent hus den første tirsdag i hver måned. Her har du mulighed for at kommer forbi til en kaffe og høre mere om deres tilbud. Vi fejrede Eid i forbindelse med åbent hus for at vise, hvad Peder Lykke Centret blandt andet kan byde på. Den 7. juni holder vi informationsaften kl. 17-20 på Peder Lykke Centret om kommunale sundhedstilbud på farsi, tyrkisk, arabisk og dansk. Det er gratis, og der vil være aftensmad.
​Der vil snart komme mere information. Hold øje med hjemmesiden. 


Arrangementet er støttet af Østifterne. 


Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere