Peder Lykke Centret har fejret sine 53 år

Peder Lykke Centret er fyldt 53 år! 

Det er blevet fejret af hele centret over flere fester. 


Hvert år i august bliver flaget hejst, når Peder Lykke Centret fylder år. Og det bliver hejst flere gange, fordi vi fejrer fødselsdagen over flere dage, så alle kan deltage i festlighederne. 

Caféen bliver fyldt, der er live musik, glade gæster og masser af dejlig mad, som vores skønne kollegaer i køkkenet disker op med. 

I år kom Kaya Brüel og Ole Kibsgaard og sang og spillede foruden Torsten, som vi har haft fornøjelsen af mange gange. 


   


Hvornår er det nu egentlig, at Peder Lykke Centret har fødselsdag? 

Centrets første beboer flytter ind den 19. august 1970. Omtrent et år efter, nemlig den 24. august 1971 indvier Hans Kongelige Højhed Kong Frederik IX officielt Peder Lykke Centret. Disse datoer har gennem hele Centrets historie skabt en del forvirring. For hvilken dato er den helt rigtige at fejre Peder Lykke centrets fødselsdag? I 1994 gør Centrets personaleblad et forsøg på én gang for alle at komme denne tvivl til livs. Der står, at idet datoen for den officielle indvielse er så tæt på den første beboers indflytning, bliver det besluttet at kombinere de to datoer, ved at bruge året for den første dato, og dagen for den anden. Centrets officielle fødselsdag er dermed den 24. august 1970.​Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere